Nov 15, 2009

projek eksperimentasi


selama ni kan aku tak pernah handle benda-benda yang besar
tapi semalam aku baru je handle benda tersebut
"see you around at dataran pahlawan, melaka, malaysia"

honestly la eh, aku first time buat benda ni
masa on the way nak pegi aku dah cuak da
takut tak de orang
bak kata lain
tak dapat sambutan la
mampus

tetibe je henpon aku berbunyi
"ello.. ni syimi eh? aku ade dapat invitation kat fesbuk.. jadi ke x?"
eh eh..
ni orang pertama call aku untuk event ni
teruja kejap

sampai je kat destinasi
mane orang eh? mane?
nasib baik ade kawan-kawan yang support aku
selamat~ phew~
tapi tak cukup orang lagi ni
takpe la.. cari belon dulu..

toot teeet toot teeet
(bunyi sms)
"hasyimie, afik ni. you guys kat mana?"
dalam hati aku da girang da
kiranya ade la orang nak datang
syukur~

sesudah beli perkakas kami kembali ke padang
tengok dah semakin ramai
alhamdulillah weh~
bertegur sapa dengan orang yang aku tak kenal
tapi still tak cukup kamera lagi

nasib baik otak budak-budak ni leh pakai
"syimi, kita tarik orang yang ada kat sini amacam?"
wow! selamba weh.. joommm!!
akhirnya dapat jugak la tarik masyarakat setempat

bermulalah projek eksperimentasi
mungkin ini yang pertama di malaysia kot
(poyo je)

takpe eksplorasi tu bagus dan aku suka
aku sangat berterima kasih kat geng-geng yang datang
ini projek first
aku boleh cakap
berjaya lah tapi belom lagi sebab belum siap video nye

2 comments:

boysebol said...

abg syime, sy xtau pon awk organise event ni..bunyi menarik.. KL plak?

[ achees ] said...

sory a syime xdpt dtg ape yg ko organised.. xpew. atleast aku amek taw perkembangan ko k.. nnt ade kesempatan gua dtg.. kte kan adik bradik.. kalo ko xngaku aku siarkan kat akhbar kte adik bradik.