Oct 31, 2010

Just tampal then you pulih macam kena brainwash


Dah 2 hari aku pakai 1 produk ni

Tampal kat kaki pastu jadi hitam
Nampak sangat badan aku berkimia
Tapi aku pelik juga
Aku tak merokok
Aku tak ambil dadah
Tapi kimia bapak banyak
Hitam dan berlendir
Erk..

Aku termenung dan berfikir secara positif
Huiyo!! Benda ni sedut kimia masa aku hisap rokok dulu..
Ceh! Dah 1 tahun lebih aku berhenti
Takpe. Tu ayat nak sedapkan hati sendiri

Semalam aku suruh kawan aku pula cuba
Bangun je tengok aku punya sticker lagi hitam
Sial! Apsal banyak sangat kimia?
Cakap dalam hati lagi
Benda ni sedut penyakit ni. Pasni aku sihatlah.. Phew~
Memang sah badan aku penuh dengan kimia

Aku rasa produk ni bagus. Memang bagus.
Bukan nak promote pun

Tapi aku berharap benda ni boleh tampal kat hati
Kasi sedut keluar semua "kimia" dalam hati
Nanti bangun tido je terus pulih
Tiada emosi yang berlarutan
Tiada sedih yang melampau
Tiada duka yang perlu diimbas kembali

Just tampal then you pulih macam kena brainwash

Sangat Hebat!!!

Hahahaha

aku nak tampal kat hati kemudian teruja

8 comments:

farini said...

kalau tampal kat hati nanti heartless lah. takde perasaan langsung. ko nak jadi zombie? hehe

ayumi said...

hebatt ! bak yumi 1 ;p

syime hebat said...

rini : zombie? o men.. tanak!
yumi : takleh 1 kene pakai sepasang la..

ultramantarojuga said...

saya nak jugak,,

syime hebat said...

1 uma pon nak komen ke.. mintak je la.. haha.. tp aku nak habiskan dulu.. gagagaga.. :D

Anonymous said...

syime.. ko dah tak smoke? hahaha. cam tak caya..

Miss Qiwie said...

banyak toxic...

syime hebat said...

masih byk toxic~ -_-