Jul 5, 2009

tiba-tiba aku rasa..

tetibe je aku rase nak baca balik sume post yang telah aku post

jadi

marilah join aku baca post yang lepas
hahaha
rasanya tak payah baca kot
sebab blog aku banyak gambar je
kecuali 2 post yang sebelum ni
angau datang untuk menaip dengan banyaknya
(terima kasih jari)

baca
hayati
dan
tidur

6 comments:

akmal ezri said...

mie...aku ada offer best...aper2 YM...tak pon msg k...hehehe...aku offer ko sbb aku tau ko minat...t aku citer lagi...

Pije. said...

kata la u nk offer cimi dslr akmal ezri.
hahaha
wah?
mcm kenal2 plak i.
gahaha.
blog u byk gambar.
tahniah!
:)

syime hebat said...

akmal : orait.. nanti aku ym ko..
pija : toce.. toce.. i rase xde org lagi yg penah baca blog i smpai abis.. hahah..

akmal ezri said...

pija : hahahaha...mcm la u ni...r u sure dslr...lau i nak offer gurl kat cimi mcm maner???hehehehe...neway...i've seen ur blog...such ok...mcm ruangan berita harian hidup manusia...hehehehhe

pija said...

u nak ofer cimi gurl ek?
ok gak tu.cimi kesunyian je.
hahahaha.u da baca blog i eh?
thaaaanx.
:)

syime hebat said...

akmal : tq for the offer!! canteek!!
pija : u da boleh jd journalis.. haha..